Pataki Zita: „szeretek élni”

katona_évi |

A gondolat, hogy „egyszer élünk”, valakinek, akinek születésnapja november 1-jére esik, elég természetes. 18 éves koromig a születésnapomat a temetőben töltöttem, emlékezve a halottainkra.

 Forrás: Bebu

Talán ezért is szeretek élni, szeretem az ízeket, az illatokat, a szelet, az esőt - mindent, amit érezni lehet. Számomra a vitalitás alapvető érték - másban is ezt keresem.

A halál az élet része, de megélni közelről nem mindennapi. Az apukám hosszú otthoni ápolás után, a kezeim között halt meg. Fájdalmas, felejthetetlen élmény volt - és mindent megváltoztatott bennem.

Roosevelt mondta: „csak azok alkalmasak az életre, akik nem félnek a haláltól, és senki sem kész még a halálra, aki nem tett meg mindent, hogy élvezze az életet”. Ez a mottóm.

Szeretem az élményeket gyűjteni: legyen az utazás, driftelés vagy tandemugrás! De egy jó muzsika vagy mákosguba, egy baráti beszélgetés éppolyan jól tud esni!

Ennél már csak az egészség a fontosabb - mert sokig szeretnék élni. Nagyon sokáig.

szólj hozzá Címkék: születésnap sztori pataki zita

A bejegyzés trackback címe:

https://egyszerelunk.blog.hu/api/trackback/id/tr932948605

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

süti beállítások módosítása